Over ons

Advocatenkantoor Pittoors-Hermans is een snelgroeiend kantoor met een sterke reputatie in Lier. Ons kantoor is voornamelijk gespecialiseerd in bouwrecht, aannemingsrecht, omgevingsrecht en verschillende aspecten van het eigendomsrecht.

Ons kantoor heeft een multidisciplinaire aanpak en wordt door drie ervaren advocaten met een passie voor het vak ondersteund. Wij houden ervan om de juridische uitdaging aan te gaan. Wij staan zowel particulieren als ondernemingen bij met hun juridische problemen in onze specialisatiegebieden.

Wij gaan altijd voor een persoonlijke aanpak en hebben oog voor de mens achter de cliënt. Daarom communiceren wij transparant en helder over de erelonen, die wij aanrekenen en zijn wij altijd vlot bereikbaar voor uitleg over uw zaak.

Advocatenkantoor Pittoors-Hermans heeft op dit moment twee vestigingen. Wij kunnen u bijstaan vanuit ons kantoor in Lier en/of Antwerpen. U kunt, na afspraak, ook langskomen op een van onze kantoren mocht u een persoonlijk gesprek willen over uw juridische zaak of een juridisch probleem. Uiteraard kunt u ons ook vrijblijvend contacteren via de contactpagina om uw vraag of probleem voor te leggen.

U kunt hieronder het profiel van onze advocaten bekijken.

Ken Pittoors

Advocaat – Vennoot

Ken Pittoors is sinds 2002 verbonden aan de balie en behandelt dossiers omtrent het ruime omgevingsrecht zowel vergunningen als handhaving als al het andere bestuursrecht relevant voor onroerende goederen.

Contact via ken@pittoorsenhermans.be
of via het nummer +32 496 80 23 23

Willem Hermans

Advocaat – Vennoot

Willem Hermans is sinds 2012 verbonden aan de balie en behandelt dossiers omtrent aannemings- en bouwrecht, huurrecht, eigendomsrecht, verbintenissenrecht en het verzekeringsrecht.

Contact via willem@pittoorsenhermans.be
of via het nummer +32 472 29 00 11

Lien Hermans

Advocaat

Lien Hermans is sinds 2015 verbonden aan de balie en behandelt dossiers omtrent aannemings- en bouwrecht, huurrecht, eigendomsrecht, verbintenissenrecht. Daarnaast legt zij zich toe op dossiers inzake omgevingsrecht.

Stevie Van Houdenrogge

Advocaat

Jan Hermans

Legal Advisor

Jan Hermans kan terugbuigen op een succesvolle carrière als advocaat en nadien als immobiliënmakelaar. Jan Hermans adviseert en begeleidt in dossiers over aannemings- en bouwrecht, huurrecht, eigendomsrecht, verzekeringsrecht.

Contact via ph@pittoorsenhermans.be
of via het nummer +32 472 29 00 11