Advocaat vastgoed

Ben je aan het bouwen, wil je gaan bouwen of heb je al gebouwd? Juridische vragen en problemen kunnen op elk moment van het bouwproces opduiken. Pittoors-Hermans geeft jou als bouwheer, architect of als aannemer raad en advies voor al je juridische vragen of geschillen over vastgoed.

Pittoors-Hermans is een ervaren advocatenkantoor met een persoonlijke aanpak. Wij weten hoe stressvol en frustrerend het kan zijn als je een vastgoedconflict hebt. Ons advocatenkantoor helpt je altijd snel verder en gaat tot het uiterste om jouw rechten en belangen te verdedigen.

Een advocaat vastgoed voor al je bouwgeschillen

Dankzij onze vergaande expertise kan advocatenkantoor Pittoors-Hermans je helpen met al je vastgoedproblemen. Ongeacht welk bouwgeschil je ook hebt of met welk juridisch probleem omtrent vastgoed je zit, onze advocaten staan voor je klaar.

Advocatenkantoor Pittoors-Hermans staan zowel bouwheren, architecten als aannemers bij. Vanuit ons kantoor te Lier helpen wij ondernemers en particulieren over heel Vlaanderen om hun belangen met betrekking tot het vastgoed optimaal te beschermen. Lees hieronder meer over wat wij als advocaat vastgoed voor je kunnen doen.

Hoe kan ons advocatenkantoor je helpen met je vastgoed?

  • Geschillen over bouwgebreken: wil je de werken van je aannemer niet aanvaarden omdat dit niet aan jouw wensen voldoet? Weigert een bouwheer onterecht de oplevering van de opdracht? Ons vastgoed advocatenkantoor helpt je graag om je rechten en belangen omtrent bouwgebreken te verdedigen.
  • Betwisting van facturen: Advocatenkantoor Peeters & Hermans helpt je ook om onterechte facturen te betwisten en onbetaalde facturen, inclusief de wettelijke interest waar je recht op hebt, vlot te innen.
  • Failliet van de aannemer: is je aannemer failliet verklaard of ben je een onderaannemer die via een hoofdaannemer werkt? Peeters & Hermans gidst je transparant en vlot door het juridische proces om de schade te kunnen beperken.
  • Vertraging van bouwwerken: levert de aannemer niet binnen het beloofde tijdstip? Doet deze een onterecht beroep op overmacht om langer over de werken te kunnen doen? Wij helpen jou als bouwheer om de schade door de vertraging vergoed te krijgen.
  • Stijging van de bouwprijs: weigert een bouwheer om de correcte prijsstijging van de opdracht te aanvaarden? Vraagt een aannemer of een onderaannemer onterecht een hogere prijs voor de werken dan is afgesproken? Onze vastgoed advocaten helpen graag om dit recht te zetten.
  • Advies en contracten: wil je het vastgoedcontract laten nakijken door een advocaat of heb je juridisch advies nodig? Advocatenkantoor Peeters & Hermans te Lier geeft altijd een advies op maat.

Uiteraard kan ons advocatenkantoor, met specialisatie in het vastgoedrecht, je ook helpen met nog heel wat andere juridische kwesties omtrent het bouwrecht.

Contacteer Advocatenkantoor Pittoors-Hermans

Ben je op zoek naar een betrouwbare en ervaren vastgoed advocaat? Advocatenkantoor Pittoors-Hermans te Lier heeft een sterke reputatie en een extensieve specialisatie met betrekking tot deze materie opgebouwd. Wij helpen al jaren bouwheren, architecten en (onder)aannemers in heel Vlaanderen met hun juridische geschillen en vragen over het vastgoed.

Je kunt ons vrijblijvend contacteren om je probleem of vraag voor te leggen. Ook kunnen we de haalbaarheid van je zaak bekijken of direct aan de slag gaan met je belangen te verdedigen. Neem hiervoor via onderstaand contactformulier, via de contactpagina of via het e-mailadres info@pittoorsenhermans.be contact op.